joomla templates top joomla templates template joomla

Het gezicht achter

 

Wie ben ik?

Even voorstellen .....

Wie is het gezicht achter Foto Nieuwelink? Mijn naam is Frans Nieuwelink. Vader van vier geweldige kinderen en in het dagelijks leven ben ik docent elektrotechniek op het Hoornbeeck college in Rotterdam. Mijn grote passie is fotografie.

Als sinds mijn 16e jaar ben ik aan het fotograferen. Zo weet ik nog goed dat ik van mijn eigen verdiende geld de eerste spiegelreflex kocht. Het was een Praktica, voor die tijd een hele moderne, want het was een half-automaat. Wat was ik er trots op. Na een tijdje vond ik dat het ogenblik gekomen was voor wat beters: een Nikon F90x, een semiprofessionele camera, een echt werkpaard. Daar heb ik uiteindelijk heel wat jaren mee gewerkt. Totdat het analoge tijdperk overging naar het digitale. Toen is de fotografie bij mij blijven liggen.

Sinds een 2014 heb ik de draad weer opgepakt, want het bleef kriebelen... De laatste tijd ben ik veel bezig met portretfotografie en het bewerken van deze foto's. Daarnaast ben en blijf ik techneut en daarom ook zelf deze site aan het bouwen. Mijn streven is om de fotografie als hobby uit te oefenen en naast mijn werk er af en toe wat "bij te klussen".

Kijk gerust eens rond op mijn site. Als je interesse hebt neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden. Kijk ook eens op Facebook.

Foto Nieuwelink

Liesgras 16

2957 RH Nieuw-Lekkerland

0184 617 636

info@fotonieuwelink.nl

Openingstijden

U kunt ons bereiken op

Maandag t/m Zaterdag

Zondags gesloten